Een persoonlijke verzorging op maat van elke patiënt

Bij DE ZORGKADE kunt u terecht voor verpleging aan huis en medische pedicure. Wij bieden een dienstverlening aan waarbij de patiënt steeds centraal staat: een persoonlijke service, neutraal en onafhankelijk. Elke patiënt is uniek en kan rekenen op ons volle engagement. Daarom zijn wij ook 24 uur op 24 beschikbaar en dit 7 dagen op 7. Wij zijn actief in de regio Knokke-Heist.

Dankzij onze jarenlange ervaring in de zorgsector staan wij garant voor een optimale zorgverlening op maat. Ook voor palliatieve verzorging kunt u bij ons terecht.

Op onze website vindt u meer informatie over welke diensten wij precies uitvoeren. Wij stellen ook graag ons team voor en bieden u enkele interessante links aan. Hebt u vragen, wenst u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.

Thuisverpleging De Zorgkade     Veerle Plasschaert      Kragendijk 145      8300   -   Knokke-Heist      België       Ligging
Tel : 050 60 46 19   Gsm : 0475 42 55 29   info@thuiszorg.be    veerle.plasschaert@telenet.be      BTW BE 0438 293 213